Lessons

Strategie. Communicatie. Training.

"Je klant weet wat en jij weet hoe."

STRATEGIE

2 uur - Sessie met een ervaren strateeg

 

Meestal lukt het om een aantal lastige vragen te stellen tijdens de strategiesessies. Vragen die bijna altijd te maken hebben met het maken van keuzes. Waarom dit en waarom niet dat? Het resultaat moet in ieder geval zijn dat het bedrijf stevig op koers ligt en vooral ook weet waarom juist die koers.

 

We verplaatsen ons steeds in de positie van jouw klant en kijken zo naar jouw bedrijf. Welke keuzes maakt de klant en waarom? Met die kennis kun je een optimale marktpositie innemen.

COMMUNICATIE

45 minuten - Voordracht door een inspirerende spreker

 

Al vanaf de lagere school vermaakt Harm-Jan zijn publiek met muziek, cabaret en verhalen over onderwerpen die hem intrigeren. Zo kan hij als spreker boeiend vertellen over rijm als effectief communicatiemiddel, Google als de gevaarlijke verleider en natuurlijk over zijn belevenissen als Hollander in Zweden.

 

Mogelijkheden:

  • Dagvoorzitterschap & Discussie
  • Lezing standaard of op maat
  • Persconferenties & Productpresentaties
  • Brainstorm & Boardroom sessies
  • Customer panels

TRAINING

1 dag - Onderhoudsbeurt voor het marketingteam

 

Een marketing- of verkoopteam heeft voortdurend inspiratie en energie nodig. Het is bekend dat lange werkdagen, lastige concurrenten en tegenvallende resultaten afbreuk doen aan het frisse optimisme van medewerkers.

 

Een goede marketingtraining maakt deelnemers weer bewust van het gezamenlijke doel waar ze naar streven en geeft ze weer die drive om creatief met de toekomst bezig te zijn.

Copyright @ All Rights Reserved